Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat je optimaal kunt surfen, door verder te gaan ga je hiermee akkoord.

Avery Elle Stamp & Die Storage Pocket - Large

array(3) { ["name"]=> string(50) "Avery Elle Stamp & Die Storage Pocket - Small " ["image"]=> string(108) "https://www.hobbyresort.com/image/cache/catalog/DIES/ELLE/HR-SS5003-Avery-Elle-Small-StoragePocket-50x50.jpg" ["href"]=> string(91) "http://www.hobbyresort.com/avery-elle-small-stamp-die-storage-pockets-5-1-8-x-5-50-per-stuk" }
  • Vorige

    Avery Elle Stamp & Die Storage Pocket - Small
  • Volgende

    Avery Elle Stamp & Die Storage Pocket - Extra Large
Avery Elle Stamp & Die Storage Pocket - Large

De Small Stamp & Die Storage-zakken van Avery Elle zijn archiveringsveilig en zijn gemaakt van stevig, helder / transparant plastic. Bewaar uw transparante stempels, flinterdunne dies, stencils, embossing-mappen en meer veilig en goed georganiseerd!

Deze Storage Pockets zijn een geweldige manier om uw Avery Elle transparante fotopolymeerstempelsets en bijpassende snijmallen op te bergen.

In elke zak past een 4" x 6" stempelset of twee standaard 2 x 3 " transparante stempelsets. Berg de zakken op in een opslagmand / -bak of knip ze naar wens bij.

Elke zak meet 5 1/2” x 7-1/4” en heeft een klep die in de zak past. Overweeg om de stempel(s) uit de retailverpakking te halen en het op een vel karton te plakken voor meer stabiliteit. Schuif de stempelset / karton in de zak.

Naast opbergen kunnen deze zakjes ook ideaal gebruikt worden als shaker pockets. Seal de zakjes gevuld met confetti/sequins/glitter/etc. bijvoorbeeld dicht met behulp van de Fuse tool.

** Stempel set, karton en mand niet inbegrepen **


Inhoud:

1 Avery Elle Storage Pockets  van ca. 18,9 x 14,3 cm


Eigenschappen
Formaat ca. 18,9 x 14,3 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: SS-5001-1
  • Beschikbaarheid: 52
  • €0,29